Acts


act openingsact gala-act podiumact jongleer-act lichtjongleurs

1) de Lichtjongleurs

Spectaculaire act met twee of drie ‘zwarte band’ lichtjongleurs. Zeer geschikt als spectaculaire openingsact, podiumact en gala-act. Het best zijn speelplekken waar het donker is. Het licht van de kegels is voorgeprogrammeerd op de muziek

mobiel entertainment - jongleur voor evenement2) Mobiel jongleur – flexibele act:

De mobiel jongleur is extreem flexibel en altijd stijlvol gekleed. Hij gaat naar festivals, winkelcentra en bedrijfsfeesten. Soms met zijn attachékoffer waar muziek uit komt.

vertraagd-jongleren-jongleur guido van hout3) Vertraagd Jongleren

Unieke act met speciaal ontwikkelde, traag bewegende, magische voorwerpen. Geschikt voor grote en kleinere podiumsettings. Belichting maakt of breekt deze poetische act.

act, out of the box, jongleer-act, spectaculaire openingsact4) Out of the Box – festivalact

Het publiek hoort vreemde geluiden en ziet vliegende kegels, terwijl een jongleur een merkwaardig muziekinstument bespeeld. Heeft alleen een stroomaansluiting nodig

out-of-the-box-openingsact-1170-x-5005) Out of the Box – openingsact

Een self-supporting act geschikt voor allerlei locaties, binnen én buiten. Heel geschikt voor openingen.

 

Blauwe Flessen act - jongleur guido van hout6) Draaiende Druppels

Bijzondere act met druppelvormige blauwe flessen. Geschikt voor kleine en iets grotere ruimtes die verduisterd kunnen worden.  Licht neem ik zelf mee.

Act met jongleren met licht Jongleur Guido van Hout7) de Lichtdansen

Deze set van drie betoverende choreografieën met lichtjongleren en dans is bijzonder geschikt voor culturele evenementen. Het vraagt de aandacht van een podiumsetting. Best zijn speelplekken waar het donker is.

Referenties: