7 Acts met jongleren van jongleur Guido van Hout


act openingsact gala-act podiumact jongleer-act lichtjongleurs

1) de Lichtjongleurs

Spectaculaire act met twee of drie ‘zwarte band’ lichtjongleurs. Zeer geschikt als spectaculaire openingsact, podiumact en gala-act. Het best zijn speelplekken waar het donker is. Het licht van de kegels is voorgeprogrammeerd op de muziek

Act met jongleren met licht Jongleur Guido van Hout2) de Lichtdansen

Deze set van drie betoverende choreografieën met lichtjongleren en dans is bijzonder geschikt voor culturele evenementen. Het vraagt de aandacht van een podiumsetting. Best zijn speelplekken waar het donker is.

vertraagd-jongleren-jongleur guido van hout

3) Vertraagd Jongleren

Unieke act met speciaal ontwikkelde traag bewegende, magische voorwerpen. Geschikt voor grote en kleinere podiumsettings. Belichting maakt of breekt deze poetische act.

act, out of the box, jongleer-act, spectaculaire openingsact

4) Out of the Box – festivalact

Het publiek hoort vreemde geluiden en ziet vliegende kegels, terwijl een jongleur een merkwaardig muziekinstument bespeeld. Heeft alleen een stroomaansluiting nodig

out-of-the-box-openingsact-1170-x-5005) Out of the Box – openingsact

Een self-supporting act geschikt voor allerlei locaties, binnen én buiten. Heel geschikt voor openingen.

Blauwe Flessen act - jongleur guido van hout6) Blauwe Flessen

Bijzonder act met duppelvormige blauwe flessen. Geschikt voor kleine en iets grotere ruimtes. Deze moet beslist donker zijn gemaakt. Licht neem ik zelf mee.

mobiel entertainment - jongleur voor evenement7) Mobiel jongleur – flexibele act:

De mobiel jongleur is extreem flexibel en altijd stijlvol gekleed. Hij gaat naar festivals, winkelcentra en bedrijfsfeesten. Soms met zijn attachékoffer waar muziek uit komt.

Referenties: