De Lichtjongleurs – spectaculaire LED acts


act openingsact gala-act podiumact jongleer-act lichtjongleurs

Openingsact, podiumact en gala-act met de lichtjongleurs

Een openingsact van de lichtjongleurs, betekent een spectaculaire opening die gegarandeerd de aandacht trekt van uw publiek. Deze jongleer-act met LED licht is bijzonder geschikt als openingsact, podiumact of gala-act. Er zijn ook mogelijkheden als mobiele act. Het best zijn speelplekken die donker kunnen worden gemaakt, al hoeft dat niet perse pikdonker te zijn. Een beetje theaterverlichting kan de act versterken, maar is niet noodzakelijk. Het licht dat in de kegels zit is genoeg, precies op maat en tot in de details geprogrammeerd op de muziek. Voor video-impressies zie onderaan deze pagina.

Mogelijkheden lichtjongleurs:

  • Act met twee lichtjongleurs (3 tot 15 minuten)
  • Act met drie lichtjongleurs (3 tot 8 minuten)
  • Lichtjongleurs die tussen het publiek lopen (3 x 30 minuten, hoeft niet heel donker te zijn)

Alle acts worden op maat afgemaakt, zodat zij optimaal in uw evenement passen. Alle lichtjongleurs hebben het ‘zwarte band’ niveau.

Act met licht in uw kleuren:

De lichtjongleurs programmeren het licht waarmee zij jongleren voor u in iedere gewenste kleur. Dit kunnen de kleuren zijn van uw logo. Op deze kleuren komt dan een accent in het lichtprogramma, of het sluit af in die kleur, of het programma bestaat uitsluitend uit deze kleuren.

contact:

Neem vrijblijvend contact op voor een brainstorm. Mail naar guido@jongleeract.nl of bel direct +31 (0)6 50 868 424 (Guido). Ik denk graag met u mee.

referenties:

Video’s van acts van de lichtjongleurs:

video 1: lichtjongleurs duo in gala-act

video 2: lichtjongleurs trio in spectaculaire openingsact

spectaculaire opening act lichtjongleurs openingsact

Andere acts en shows voor in het donker: