Streets of Fun


‘Streets of fun’ – Straatshow, straattheater show

Streets of fun is gedacht als straatshow, als straattheater show. Twee onwaarschijnlijke entertainers verassen en verbazen het publiek met onverwachte vaardigheden. De show bestaat uit knap jongleerwerk, vreemde dansjes, een mes, een appel en een fluit. Het publiek zal regelmatig ‘Olé’ roepen. De show gebruikt vrijwel geen woorden, maar wel fysiek spel, comedy en ‘Olé.’ Deze show is geschikt als straatshow en als straattheater show voor festivals in heel Europa. Scroll iets naar beneden voor een korte video van streets of fun.

Wie zijn deze twee onwaarschijnlijke entertainers?

HoutandHair is een internationaal gezelschap, samengesteld uit Guido van Hout en Anthony Trahair. Guido komt uit Nederland, Anthony uit Engeland – maar woont in Italië. Zij ontmoeten elkaar in Zwitserland op de gerenommeerde Dimitri school voor fysiek theater.Hout en Hair stelden hun eerste show samen in Gran Canaria (Spanje). Deze speelden zij een zomer lang als straatshow voornamelijk in Spanje, Noord-Italië en Zwitserland. In de zomer van 2014, na 7 jaar gescheiden, herdebuteerden zij in Duitsland met hun nieuwe straattheater show: Streets of Fun!
Straatshow, Straattheater show, Streets of Fun

Praktische info over Streets of Fun:

  • Geschikt als: straatshow, straattheater show
  • Tijdsduur: 3 x 25 minuten
  • Opbouw: 5 minuten (exclusief geluid)
  • Afbouw: 1 minuut (exclusief geluid)
  • Speelvlak: minimaal 6 x 4 meter
  • Vrije hoogte: 3 meter
  • Geluid: We hebben ofwel een geluidssysteem nodig, of een normale aansluiting nodig van 220 volt voor ons eigen geluidssyteem.

Contact:

Voor meer info, overleg en beschikbaarheid neemt u best vrijblijvend contact op. Bel direct +31 (0)6 – 50 868 424 (Guido), of mail eenvoudig naar guido@jongleeract.nl

referenties:

streets of fun, straatshow, jongleren, straattheater show