Droge Druppels


Betoverende voorstelling met druppels van glas

In de voorstelling Droge Druppels ‘jongleer’ ik met blauwe druppelvormige glazen flessen. De voorstelling is een combinatie van dynamische beeldende kunst en jongleertechniek. In een donkere ruimte rollen de druppels in complexe patronen over een wit vlak. Ook laat ik ze ‘uit zichzelf’ bewegen en balanceer ze breekbaar op elkaar. Tijdens dit alles maken de bewegende druppels bizarre geluiden met het licht dat breekt en reflecteert. Een korte, betoverende voorstelling met druppels van glas.

praktisch

We hebben een donkere ruimte nodig met een speelvlak van minimaal 2 x 2 meter. Dit kan mijn eigen tent zijn, of een andere geschikte ruimte. Ik kom met eigen licht en geluid, zachte vloer, tafeltje en eventueel achterwand. We hebben alleen nog een gewone aansluiting nodig van 220 volt . De act duurt ca. tien minuten en kan meerdere keren op een dag spelen. Als nodig maak ik voorafgaand parade, om het publiek te verwittigen. Als u een plek of evenement in gedachte heeft, raad ik u aan contact op te nemen voor een brainstorm. ik hoor graag van u.

contact

Check vrijblijvend de beschikbaarheid of vraag naar meer info. Mail: Guido@jongleeract.nl of bel direct 0031 (0)6 50 868 424 (guido).  Of neem contact op met jongleur Guido van Hout via de contactpagina. Ik denk graag met u mee.

referenties droge druppels:

  • Noorderzon festival of performing arts 2014
  • Festival Buitengewoon 2015
  • Magic-Fair 2015

Blauwe-Flessen-Act

Andere voorstellingen in de sfeer van blauwe flessen: