De Lichtjongleurs – spectaculaire LED acts


spectaculaire opening act lichtjongleurs openingsact
act openingsact gala-act podiumact jongleer-act lichtjongleurs
spectaculaire opening act lichtjongleurs openingsact
act openingsact gala-act podiumact jongleer-act lichtjongleurs
previous arrow
next arrow

Openingsact, podiumact en gala-act met de lichtjongleurs

Een openingsact van de lichtjongleurs, betekent een spectaculaire opening die gegarandeerd de aandacht trekt van uw publiek. Het licht dat in de kegels zit is tot in de details geprogrammeerd op de muziek. Deze openingsact, podiumact of gala-act met LED licht wordt gebracht door Guido van Hout zelf. Dit werkt uitstekend als een virtuoze solo-act. Voor een nog groter effect komt Guido met een of meer lichtjongleurs van ‘zwarte band’ niveau, waarmee hij vaker samenwerkt. Synchroon jongleren en overgooien maakt dat de act dan nog meer impact krijgt.

Spectaculaire Lichtjongleeract Praktisch:

  • tijdsduur: ca. 5 minuten (in overleg zijn andere tijden ook mogelijk)
  • speelruimte: minimaal 4 meter vrije hoogte, 4 meter diep en 6 meter breed
  • techniek: Er is een geluidssysteem nodig waarop ik mijn laptop kan inpluggen.
  • kosten (ex btw): 575,- euro per ‘zwarte band’ lichtjongleur + reiskosten 25 ct/km vanuit Groningen

Contact

Neem vrijblijvend contact op over beschikbaarheid. Mail naar guidovanhout@gmail.com en maak gelijk een afspraak voor een brainstorm. Of probeer het direct telefonisch +31 (0)6 – 50 868 424 (Guido van Hout). Ik denk graag met u mee. 🙂

Wat anderen zeggen

Toppers! – 5 sterren

“De deelnemers van de Sint-Maarten Lichtjesstoet in Aalst genoten met volle teugen van de lichtshow die Guido op maat voor onze stoet maakte! Groot én klein genoten van de virtuoze lichtjongleeract!  Het contact met de artiest verliep heel aangenaam en vlot! Een aanrader! Wij kijken alvast uit naar een volgende samenwerking!” (Jasmine Verbeek, stedelijk museum Aalst)

Guido en Marco brengen u in vervoering – 4.5 / 5 sterren

“Op onze nieuwjaarswandeling in Etterbeek brachten het jongleursduo Guido en Marco een mooi lichtspektakel voor onze bezoekers. Daarbij werden lichtgevende kegels gebruikt waarbij ze eerst individueel een aantal trucjes tonen om dan vervolgens elkaar af te wissellen met de kegels en in duo verder te werken. Samen met de muziek van Vivaldi en hun ludieke trucjes weten ze het publiek in de ban te houden. We bevelen hun zeker aan!”  (Barbro Gullentops, Gemeenschapscentrum De Maalbeek)

lichtjongleurs trio in spectaculaire openingsact
lichtjongleurs duo in spectaculaire openingsact