jongleur ‘s-Hertogenbosch


Jongleur ‘s-Hertogenbosch

Jongleur 's-Hertogenbosch

U zoekt naar Jongleur ‘s-Hertogenbosch?

Als u zoekt naar jongleur ‘s-Hertogenbosch, bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben jongleur als hoofdberoep sinds 2006. Ik trad al op als jongleur in ‘s-Hertogenbosch in de Verkade Fabriek, festival cement, en in de buurt van ‘s-Hertogenbosch op straattheaterfestival Waalwijk en op Circocircolo in Boxtel (Liempde). Ik kom graag terug in ‘s-Hertogenbosch. Ik treed op als jongleur in heel Nederland dus ook in ‘s-Hertogenbosch.

mogelijkheden

Naast mijn eigen acts en shows, ben ik ook beschikbaar voor maatwerk, video-opnames en speciale verzoeken. Kijk rustig rond op mijn website en mail voor meer info of een vrijblijvende brainstorm eenvoudig naar guidovanhout@gmail.com of bel  +31 (0)6 50 868 424 (Guido). We kunnen het dan meteen hebben over de mogelijkheden, kosten en data.

contact

Mail naar guidovanhout@gmail.comof bel  +31 (0)6 50 868 424 (Guido).

referenties:

previous arrow
next arrow
Slider