Shows en Acts


Hieronder een greep uit de mogelijkheden. Behalve deze drie voorstellen is uiteraard maatwerk mogelijk. Ik heb verschillende halffabricaten op de plank liggen, die ik er graag af en toe af haal. Ik vind het leuk om mee denken aan een bijdrage die optimaal aansluit bij uw event.

bovenuit-lamp-en-boven-hoofd-jonglerend-met-publiekje1) Villa Verdraaid – straattheater

Welkom in de magische wereld van Villa Verdraaid! Waar hoeden vliegen, tafels dansen en de vlucht van keels op ieder moment op stop kan worden gezet…Een vrolijke familie-/ kindervoorstelling geschikt voor festivals, culturele centra, (openlucht)theaters en scholen. Guido en Wietske spelen samen op hoog niveau met de zwaartekracht en maken elkaar als broer en zus graag het leven zuur.

2) Ballore

Ballore is een origineel beeldconcert geinspireerd op vergeten volksmuziek. Gespeeld op accordeon, Ierse trom, fluit, en bijzondere instrumenten die je bespeeld door er mee te jongleren. Ballore is geschikt voor een publiek van alle leeftijden en zowel een lust voor het oor als voor het oog.

3) Gentleman lichtjongleur

De gentleman LED loopt, stijlvol gekleed, tussen uw gasten. Daar waar het effect het grootst is magnetiseert hij de aanwezigen met kegels, die gekleurd licht afstralen. Hij vermaakt, verwondert en verbindt met zijn kunsten. Behalve mobiel kan de gentleman lichtjongleur ook (openings)acts verzorgen waarin hij jongleert met licht dat van kleur verandert op de muziek.