Shows


web-cut-villa-verdraaid-f1) Villa Verdraaid – theater

Welkom in de magische wereld van Villa Verdraaid! Waar hoeden vliegen, tafels dansen en de vlucht van kegels op ieder moment op stop kan worden gezet…Een vrolijke familie-/ kindervoorstelling geschikt theaters, culturele centra, openlucht theaters en scholen.

bovenuit-lamp-en-boven-hoofd-jonglerend-met-publiekje2) Villa Verdraaid – straattheater

Speciale festivalversie met vrijstaande stellage voor luchtakrobatiek. Guido en Wietske spelen samen op hoog niveau met de zwaartekracht en maken elkaar als broer en zus graag het leven zuur. De voorstelling brengt theater en circus met elkaar samen.

bell tent mobiele-speellocatie5) Bell Tent voorstellingen

Deze voorstellingen vinden plaats in een eigen tent. Ze zijn doorlopend, steeds 10 minuten voor zo’n 25 toeschouwers. Tussendoor is er voor de mensen buiten ook een en ander te beleven, daar staat een gentleman jongleur die de volgende shows aankondigt. Keus uit twee verschillende voorstellingen: Vertraagd Jongeren of Droge Druppels.

vuurshow -jongleur guido van hout4) Vuurshow

Deze iets mystieke vuurshow brengt een betoverende sfeer aan uw avond: een ‘zwevende’ vuurbal, jongleren met brandende fakkels  en vuursporen in de ruimte. Geschikt voor brandveilige speelplekken.

previous arrow
next arrow
Slider