Shows en Acts


Hieronder een greep uit de mogelijkheden. Behalve deze voorstellen is uiteraard maatwerk mogelijk. Ik heb verschillende halffabricaten op de plank liggen, die ik er graag af en toe af haal. Neem contact op voor een vrijblijvende brainstorm via een mail naar guidovanhout@gmail.com of probeer telefonisch op 06 – 50 868 424.

act openingsact gala-act podiumact jongleer-act lichtjongleurs

De Lichtjongleurs – spectaculaire lichtacts

Een openingsact van de lichtjongleurs, betekent een spectaculaire opening die gegarandeerd de aandacht trekt van uw publiek, Deze openingsact, podiumact of gala-act met LED licht wordt gebracht door Guido van Hout zelf, eventueel aangevuld met een of meer lichtjongleurs van ‘zwarte band’ niveau, waarmee hij vaker samenwerkt. Een openingsact duur ca. 5 minuten.

Gentleman Lichtjongleur – Mobiele lichtact

De gentleman lichtjongleur kleedt uw evenement visueel aan. Hij verzorgt mobiel LED performances daar waar het effect het grootst is. Hij loopt, stijlvol gekleed, tussen uw gasten en vermaakt, verwondert en verbaast hen met zijn kunsten. Hij magnetiseert de aanwezigen met zijn charmes, zijn bewegingen en zijn handigheid met wonderbaarlijke jongleerkegels, die gekleurd licht afstralen. Zowel overdag, als wanneer de avond valt een bijzondere verschijning. Hij verschijnt tot 3 maal 30 minuten op een dagdeel.

villa-verdraaid-foto-megan-zondervan

Villa Verdraaid – kinder-/familievoorstelling

Welkom in de magische wereld van Villa Verdraaid! Waar hoeden vliegen, tafels dansen en de vlucht van kegels op ieder moment op stop kan worden gezet…Een vrolijke familie-/ kindervoorstelling geschikt voor culturele centra, theaters, festivals, openluchttheaters en scholen. Voorstellingen van 25 en 40 minuten.

Ballore – jongleerconcert

Ballore is een origineel beeldconcert geïnspireerd op vergeten volksmuziek. Gespeeld op accordeon, Ierse trom, fluit, en bijzondere instrumenten die je bespeeld door er mee te jongleren. Ballore is geschikt voor een publiek van alle leeftijden, zeer flexibel in plaatsing en zowel een lust voor het oor als voor het oog. Ballore duurt 35 minuten.

Juggler Guido van Hout with bleu bottles

Droge Druppels – betoverende act met druppels van glas

Een combinatie van dynamische beeldende kunst en jongleertechniek. In een donkere ruimte rollen blauwe druppelvormige glazen flessen in complexe jongleerpatronen over een wit vlak. Soms bewegen de druppels ook ‘uit zichzelf’ of balanceren ze breekbaar op elkaar, terwijl ze het licht breken en schitterend reflecteren. Tijdens dit alles maken de druppels bizarre geluiden, de volledige soundscape maak ik ter plekke met het glas en een speciaal tafeltje. Deze betoverende act met druppels van glas duurt ca. 5 minuten.

Vertraagd jongleren – unieke act met windkwallen

Jongleren gaat vaak zo snel dat het moeilijk te zien is wat er gebeurt. Bij vertraagd jongleren is dat anders. In deze act op de grens van jongleren, illusionisme en dynamische beeldende kunst, manipuleer ik speciaal ontwikkelde windkwallen. Zij kleuren zich naar het licht, bewegen traag, soms ademend als een octopus of uit zichzelf. Act duur ca. 5 minuten.

Maatwerk

We kunnen zeker in gesprek gaan over maatwerk. Ik heb velen halffabricaten op de plank liggen. U kunt bij mij terecht voor jongleren / object-manipulatie met ongebruikelijke voorwerpen. Ik speel graag met de mogelijkheden die een bepaalde locatie biedt en ben specialist in muziekjongleren. Neem vooral contact op voor een vrijblijvende brainstorm en leg u vraag neer. Mail guidovanhout@gmail.com of probeer het direct telefonisch +31 (0)6 – 50 868 424 (Guido van Hout). Ik denk graag met u mee 🙂