Workshop jongleren Doetinchem – loslaten van routines


groep dubbel blikkend
Guido en Groepje
zoom
groep rug
overgooien finale
previous arrow
next arrow

Workshop jongleren Doetinchem

Als u zoekt naar een workshop jongleren Doetinchem, dan bent u goed hier. Ik geef workshops op locatie in de kunst van het jongleren en het loslaten van routines.

De kunst van het loslaten en ballen in de lucht houden

Jongleren is leuk om te doen en een prachtige metafoor voor een thema als: meerdere ballen in de lucht houden, de kunst van het loslaten, patronen doorbreken, balans, coördinatie, etc. De deelnemers leren jongleren met 3 balletjes, krijgen onverwachte inzichten en hebben plezier met elkaar. Ze leren elkaar en zichzelf beter kennen en gaan met een leuke nieuwe skill naar huis die samenhangt met uw boodschap.

Werkwijze

Vooraf hebben we contact zodat de workshop aansluit bij uw wensen, boodschap en programma. In de workshop kunnen de deelnemers iets ervaren over zaken als: het doorbreken van routines, de kunst van het loslaten, het veranderen patronen en (samen) meerdere ballen tegelijk in de lucht houden.

Ik werk graag met een mix  van werkvormen: In wisselende tweetallen, solo, en als hele groep, waarbij we het fun aspect niet uit het oog verliezen. Liefst begin ik de workshop met een openingsact, waarbij ik een verhaal vertel over routines doorbreken dat ik al jonglerend verbeeld. Met een klein beetje input kan ik deze op maat af maken. De deelnemers zullen zich dan in mijn verhaal herkennen en worden gemakkelijk enthousiast voor de workshop.

Workshop Jongleren Doetinchem praktisch

  • Tijdsduur: 30 minuten tot 2 uur
    Een tijdsduur van 1 uur tot 1.5 uur, is voor de meeste lang genoeg om echt te leren jongleren met 3 balletjes, het succes daarvan te beleven, en een aantal eye-openers mee te krijgen. Tegelijk is het kort genoeg om de workshop ook leuk te houden voor diegene die misschien wat minder aanleg heeft.
  • Aantal deelnemers: van 1 tot 500. Het aantal deelnemers heeft invloed op de vorm en de duur van de workshop
  • Geluid: Bij groepen met meer dan ca. 20 deelnemers is versterking nodig. Ik heb zelf geen geluidsysteem, maar wel een draadloze revert microfoon die ik vrijwel over kan inpluggen.
  • Ruimte: De workshopruimte hoeft niet speciaal hoog te zijn, maar liefst wel rustig en best ontdaan van breekbare zaken. Met per deelnemer ca. 2 vierkante meter vrije vloerruimte kunnen we al goed uit de voeten. Het is belangrijk dat ik goed voor iedereen te zien ben.
  • Ballen: Ik neem genoeg ballen mee voor tijdens de workshop. Ballen om voor de deelnemers om mee naar huis te nemen kan ik ook meenemen. De kosten daarvoor zijn 6,- euro per setje van drie, inclusief bijpassende koker en instructies op papier.
  • Prijs: De prijs voor zo’n workshop is 575,- euro (ex btw). Dat is inclusief voorbereiding en materiaal voor tijdens de workshop. Reiskosten zijn 25 cent per kilometer vanaf Groningen. Mocht ik een opdracht heel erg leuk vinden dan kan er wat van de prijs af, mocht een opdracht veel extra voorbereiding vergen dan kan er wat bij de prijs op.

Wat anderen zeggen

Louter positieve reacties – 5 sterren

Enthousiaste deelnemers kregen een mooie koppeling tussen de kunst van het jongleren en het veranderproces waar wij als organisatie mee bezig is. Guido sloot prachtig aan bij onze beweging.” (Erik Bos, Ambiq)

Workshop voor gemeenteraad Molenlanden – 5 sterren

Guido verwerkte de input die ik van te voren gegeven heb in zijn inleidende verhaal en had daarmee meteen de aandacht van zijn hele publiek te pakken.Guido was flexibel in zowel de voorbereiding als de uitvoering en paste zich goed en snel aan de omstandigheden aan. Zo voelde hij de energie van de groep goed aan en wist met het wisselen van diverse oefeningen de aandacht vast te houden.” (Marjolein Teunissen, griffier Molenlanden)

Gezellige onderbreking, een echte aanrader voor op een teamdag – 5 sterren

met mijn werkgever een medewerkersbijeenkomst georganiseerd bij Circl aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam. Met ongeveer 60 medewerkers keken wij, na een intensieve ochtend, uit naar de break: een optreden van jongleur Guido van Hout. Onze verwachtingen waren hoog en we werden niet teleurgesteld. Wat wist Guido een ieder goed mee te krijgen met zijn acts! Op een leuke manier, zelfs toegespitst op ons bedrijf, zorgde hij voor een gezellige onderbreking, waarbij iedereen de ballen in de lucht probeerde te houden. Zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar. Echt alleen maar positieve geluiden!” (Jenny)

Iedereen in beweging gekregen – 5 sterren

Dank voor de leuke workshop, je hebt ons allemaal in beweging gekregen!” (Maaike den Haan, gemeente Amsterdam)

Zowel denken als oefenen – 5 sterren

Mag ik je nogmaals bedanken voor je leuke workshop gisteren. Je hebt ons zowel aan het denken als aan het oefenen gezet 😉” (Helen Biermans, USG Utilities)

Contact

Neem vrijblijvend contact op. Mail guidovanhout@gmail.com check mijn beschikbaarheid en maak een afspraak voor brainstorm over een workshop jongleren te Doetinchem. Of probeer het direct telefonisch +31 (0)6 – 50 868 424 (Guido van Hout). Ik denk graag met u mee 🙂