Workshop jongleren Genk – loslaten van routines


groep dubbel blikkend
Guido en Groepje
zoom
groep rug
overgooien finale
previous arrow
next arrow

Workshop jongleren Genk

Als u zoekt naar een workshop jongleren Genk, dan bent u goed hier. Ik geef workshops op locatie in de kunst van het jongleren en het loslaten van routines.

De kunst van het loslaten en ballen in de lucht houden

Jongleren is leuk om te doen en een prachtige metafoor voor een thema als: meerdere ballen in de lucht houden, de kunst van het loslaten, patronen doorbreken, balans, coördinatie, etc. De deelnemers leren jongleren met 3 balletjes, krijgen onverwachte inzichten en hebben plezier met elkaar. Ze leren elkaar en zichzelf beter kennen en gaan met een leuke nieuwe skill naar huis die luchtig samenhangt met uw boodschap.

“De agenten hebben er echt van genoten en er zeker veel van opgestoken.” (Lucy, Iberostar)

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor een brainstorm. Mail guidovanhout@gmail.com of bel +31 (0)6 – 50 868 424 (guido)

Werkwijze

Vooraf hebben we contact zodat de workshop aansluit bij uw wensen, boodschap en programma. In de workshop jongleren we afwisselend individueel, in wisselende tweetallen en werken samen als groep. Ik denk graag met u mee en lever maatwerk met een luchtige metafoor en oog voor het fun-aspect. Uiteraard kan ik hierbij ook iets van mijn kunnen laten zien, bijvoorbeeld in een korte en passende act.

“De jongleerworkshop was voor iedereen toegankelijk en leuk!” (Sandra, Intermate)

Workshop jongleren praktisch

  • Tijdsduur: tussen 20 minuten en 2 uur.
  • Aantal deelnemers: in overleg, afhankelijke van de vorm van de workshop.
  • Ruimte: deze hoeft niet speciaal hoog te zijn, maar best wel ontdaan van breekbare zaken en ruim genoeg voor alle deelnemers.
  • Materiaal: ik neem genoeg ballen mee voor tijdens de workshop. Als optie kunnen deze na afloop cadeau worden gedaan aan de deelnemers.

Video teaser workshop jongleren voor ING

Deze video is voor de gelegenheid gemaakt en werd naar de medewerkers van verschillende afdelingen gestuurd, als introductie en uitnodiging voor de workshop jongleren.